Ruokavalokuvauksen salat

Haluatko oppia kuvaamaan onnistuneesti kauniita kattauksia, näyttäviä annoksia?

Ravintola Laakongissa la 28.1.2017 klo 10–15 järjestettävä englanninkielinen työpaja pitää sisällään luentoja, keskusteluja ja käytännön kattamis- ja kuvausharjoituksia. Koulutuspäivän asiantuntijat ovat kondiittori Kätlin Linski ja palkittu ruokakuvaaja Sofia Tietäväinen. Katlin luennoi makeiden leivonnasten ja jälkiruokien koristelusta sekä opastaa kauniiden jälkiruokien valmistukseen kotikeittiössä ja Sofia luennoi valokuvaamisesta.

Hinta 90 €/hlö, joulukuun loppuun mennessä ilmoittautuneet 70 €, saatavana myös lahjakortti. 

Ilmoittautuminen sähköpostilla asiakaspalvelu(at)myphoto.fi ja ilmoittautua voi 20.1.2017 asti. Ilmoittautumisen yhteydessä anna yhteystiedot ja laskutusosoite. Paikkavaraus vahvistuu kun osallistumismaksu on maksettu kokonaisuudessaan.

Koulutukseen mahtuu 5–15 henkeä. Mikäli osallistujia on alle viisi, koulutus peruuntuu.

Ohjelma

  • Sofia Tietäväisen luento onnistuneen kuvan koostumuksesta ja valaisemisesta
  • Kätlin Linskin luento jälkiruoista ja leivoksista sekä leivosesittely
  • keskustelu inspiraation hakemisesta, suosituista ruokakuvaajista, ruoan stailauksesta ja muotoilusta
  • Sofia opastaa onnistuneen ruokakuvan edellytyksiin kotiolosuhteissa 
  • käytännön harjoitus, johon tarvittavat tuotteet, ruoan ja kameran saa järjestäjän puolesta
  • herkkuhetki kuvattavien leivosten parissa, jonka lopuksi maistellaan rekvisiittaa, eli Katlinin jälkiruokia ja kakkuja

Ravintola Laakonki on avoinna normaalisti. Luennot ja muu sisältö on tarkoitettu vain koulutukseen osallistujille.

Lisätietoja ruokakuvauksen työpajasta myphoto.fi-sivustolla.

< Kaikki tapahtumat